У Костянтинівській громаді на Донеччині ще залишається понад 200 дітей, — Нацполіція

У Костянтинівській громаді на Донеччині ще залишається понад 200 дітей, — Нацполіція

У Костянтинівській громаді Донецької області триває масштабна операція з евакуації сімей з дітьми через критичне загострення бойової ситуації. Про це повідомили у Нацполіції.

За даними Національної поліції, з 2000 дітей, які перебували в громаді на початку евакуації, залишається лише трохи більше 200.

Примусова евакуація розпочалася 26 серпня через постійні обстріли житлових кварталів. Спеціальний екіпаж "Білий янгол" та евакуаційні групи використовують броньовані автомобілі для безпечного вивезення родин.

Дітям надають спеціальні захисні комплекти: шоломи та бронежилети. У місті спостерігаються перебої з електропостачанням та зв'язком, що ускладнює умови життя.

"Щодня ворог хаотично б'є з усіх видів озброєння по житлових кварталах Костянтинівки. Малеча має жити в безпеці та нормальних умовах", - наголосив Олексій Фролов, заступник начальника поліції Костянтинівки.

Нагадаємо, прикордонники Карпатського загону разом із працівниками митниці під час контролю на кордоні виявили старовинну ікону у громадянина Великобританії, який намагався вивезти її з України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія рф в ніч на 19 жовтня завдала ударів по Черкащині, внаслідок цього загинула 63-річна жінка.

Головне