У КМДА влаштують конкурс на посаду головного антикорупціонера

У КМДА влаштують конкурс на посаду головного антикорупціонера

КМДА проведе конкурс на посаду голови антикорупційного департаменту, заявив міський голова Віталій Кличко на сесії міськради. Це цитує "Київвлада".

Кличко попросив висунути своїх представників у громадського центру протидії корупції, НАЗК, НАБУ та Transparency International.

"Конкурс буде відкритим і прозорим", – сказав мер. 

Поки проводитимуть конкурс, новий антикорупційний департамент тимчасово очолюватиме представник антикорупційного управління КМДА.

Терміни проведення конкурсу поки не оголосили. 

Згідно з положенням, керівника цієї структури буде призначати, контролювати і звільняти міський голова Києва (він же – голова КМДА) Віталій Кличко.

13 липня прийняли рішення про те, що в КМДА створять Департамент з питань запобігання та виявлення корупції. Наразі ще невідомо в яку суму буде обходитися платникам податків утримання нового структурного підрозділу міськдержадміністрації.

Як повідомляли “Ми-Україна”, СБУ встановила особи ще 30 зрадників , які входять до складу окупаційних органів російської федерації на тимчасово окупованих територіях ураїнської держави та проводять репресії. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.