У Китаї після тестового запуску розбилась космічна ракета

У Китаї після тестового запуску розбилась космічна ракета

В Китаї розбилася космічна ракета компанії Beijing Tianbing Technology Co "Tianlong-3", інформує Reuters.

Відомо, що перший ступінь ракети відірвався від стартового майданчика та приземлився у горбистій місцевості міста Гун'ї в центральній частині Китаю.

"Компанія Beijing Tianbing Technology Co повідомила сьогодні, що перший ступінь її ракети "Tianlong-3", від'єднався від стартового майданчика під час випробування через структурну несправність та приземлився в горбистій місцевості міста Гун"ї в центральному Китаї", - йдеться у повідомленні.

Частини ступенів ракети впали "безпечній зоні", але спричинили локальну пожежу. Інформації про жертви та постраждалих не надходило. Пожежу вдалося загасити.

Нагадаємо, що у глибинах Балтійського моря розгортається грандіозний інженерний проект, який має революціонізувати транспортне сполучення між Данією та Німеччиною.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у східному індійському штаті Західна Бенгалія 17 червня сталася моторошна аварія, коли вантажний потяг врізався у пасажирський. За офіційними даними, внаслідок зіткнення загинуло щонайменше вісім людей, ще кілька десятків отримали поранення.

Головне