У Київській області встановили майже 10 000 "зубів дракона"

У Київській області встановили майже 10 000

В Київській області продовжується будівництво оборонних споруд - вже встановлено близько 10 000 так званих "зубів дракона".

Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

"Розбудовуємо оборонні рубежі та облаштовуємо ефективну систему інженерних загороджень, щоб мешканці Київщини почували себе в максимальній безпеці. Будівництво ведеться відповідно до державних завдань. Всі роботи погоджуємо з військовими у відповідності до потреби та доцільності", - сказав голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він пояснив, що плани передбачають створення різноманітних укриттів, включаючи траншеї, бліндажі та інші.

Встановлюються захисні загородження, такі як "зуби дракона", а також протитанкові рови та інші структури. До цього часу вже встановили понад 10 000 бетонних пірамід та облаштували протитанковий рів. Роботи продовжуються без зупинок, а всі необхідні ресурси та техніка є в наявності.

За його словами, адміністрація підтримує постійний контакт з військовими, щоб гарантувати найкращі умови та максимальний захист.

Крім того, Кравченко зазначив, що цього тижня проведено засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність", на якому брали участь представники правоохоронних органів, військових та підрядників, що залучені до проекту.

"До всіх вимога єдина: якість, дотримання термінів та ефективне використання коштів. Від цього залежить життя як цивільного населення, так і наших захисників", - підсумував він.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як писав "Ми-Україна" раніше, міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий оголосив про своє рішення вступити до військової служби у Збройні Сили України.

Головне