У Києві завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи: 33 загиблих і 121 постраждалий

У Києві завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи: 33 загиблих і 121 постраждалий

Рятувальники завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи у Києві через масовану ракетну атаку 8 липня, через яку загинули 33 людини, 121 - отримала поранення. Про це повідомляє ДСНС.

"Це були трагічні, напружені та виснажливі дні. Ворог вкотре підтвердив свій статус "країни-терориста". Надзвичайні рятувальники та десятки одиниць техніки безупинно розбирали завали, намагаючись врятувати кожне життя", - додали в ДСНС.

Рятувальники подякували українцям, які допомагали працівникам ДСНС долати наслідки атаки.

Загалом у Києві внаслідок російської ракетної атаки загинуло 33 осіб, серед яких п’ятеро дітей. Ще 121 особа – зокрема 10 дітей – постраждали. Врятовано 11 осіб.

На місці проведення робіт залишаються майже 100 рятувальників та 8 одиниць аварійно-рятувальної техніки та інженерної техніки.

Нагадаємо, за минулу добу на російсько-українському фронті Силам оборони вдалося ліквідувати ще 1100 військових армії рф. Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, лікарня "Охматдит" у Києві зазнала прямого влучання російською ракетою, наголосив президент Володимир Зеленський під час виступу в інституті Рональда Рейгана.

Головне