У Києві затримали чотирьох чоловіків, які напали на жінку та вкрали у неї 3 мільйони гривень

У Києві затримали чотирьох чоловіків, які напали на жінку та вкрали у неї 3 мільйони гривень

У Києві затримали чотирьох чоловіків, які напали в Києві на жінку, зловмисники розпилили їй обличчя сльозогінний газ та відібрали 3 мільйона гривень. Про це повіломили в Офісі генерального прокурора.

Слідство встановили, що ці особи знали про те, що жінка буде перевозити цю суму, тому стежили за нею, встановивши трекер на авто. У день нападу двоє з учасників групи – уродженці Херсонщини 27 та 38 років - чекали на жінку біля її будинку на Печерську. Коли побачили її - розпилили в обличчя сльозогінний газ і вкрали гроші. При цьому чоловіки одягнули камуфляж і видавали себе за військових.
 
Злочинці втекли на власному авто, а потім зустрілись з двома іншими учасниками групи – уродженцями Луганщини 31 та 35 років та пересіли в їх автомобіль. Усіх їх затримали.

Зловмисники вже у СІЗО. Їм загрожує до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох жителів Одеси, які на замовлення спецслужб рф підпалили авто українських захисників. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях перебуває близько шести мільйонів українців, із них 1,5 мільйона - діти.

Про це повідомила міністрка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук під час Всеукраїнського форуму "Культура під час війни. Людський капітал".

Головне