У Києві затримали чоловіка, який на замовлення рф підпалював релейні шафи, – Нацполіція

У Києві затримали чоловіка, який на замовлення рф підпалював релейні шафи, – Нацполіція

Київські поліцейські затримали поплічника ворога, який на замовлення російських спецслужб підпалював релейні шафи. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Зловмисник почав співпрацювати з російськими спецслужбами у пошуках легкого заробітку. Так, нещодавно він за допомогою запальної суміші підпалив релейну шафу неподалік станції міської електрички.

Палія затримали та встановили, що він був на постійному звʼязку зі своїм куратором з фсб, який координував його "роботу". Він давав порушнику поради для "пошуку обʼєктів" та підказував шляхи втечі. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Свої дії фігурант фільмував на телефон та скидав своєму "наставнику" як доказ про виконану роботу.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 113 Кримінального кодексу – диверсія, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, на Київщині затримали 42-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 15-річної доньки. Про це повідомили правоохоронці.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти вчергове атакували Херсонську область, в результаті поранення отримали 65-річний чоловік та 65-річна жінка. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Головне