У Києві заборонили стягувати плату за паркування

У Києві заборонили стягувати плату за паркування

Шостий апеляційний адмінсуд Києва підтвердив рішення Окружного адмінсуду щодо визнання протиправним та скасування розпорядження КМВА, яким затверджені тарифи на платне паркування в місті. 

Про це повідомив голова Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький. Відтак столична влада не затвердить нові тарифи.

"Рішення суду вступило в законну силу.Чекаємо на дійсно нові та обґрунтовані тарифи від київської влади!”, – зазначив Хмельницький.

АМКУ встановила, що ціни на паркування в Києві - знову завищені. Штраф за два повторних порушення Київтранспарксервіс конкурентного законодавства 6,6 мільйони гривень.

Колегія визнала, що КП "Київтранспарксервіс", яке розрахувало ціну на послуги паркування у столиці аж в 35 гривень за годину, скористалося своїм монопольним становищем.

КП "Київтранспарксервіс" оштрафували на 3,3 мільйони гривень. 

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальну справу щодо будівництва паркінгу на Оболоні. Про це  повідомили активістам ГО "Парк Прирічна" в Київській міській прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нацбанк пропонує доповнити перелік інформації, що становить банківську таємницю та розкривається банками за запитами уповноважених державних органів.

Головне