У Києві ввечері на вулиці побили ветерана: поліція відкрила справу

У Києві ввечері на вулиці побили ветерана: поліція відкрила справу

Підліток побив ветерана ввечері, 21 червня, у Києві. Інцидент стався у Дарницькому районі столиці, коли чоловік вигулював свого собаку.

Йдеться про колишнього військового 32 ОМБр. Як зазначила сестра потерпілого, на чоловіка напав підліток, а двоє його друзів спостерігали за ситуацією.

"В Києві був жорстоко побитий ветеран бойових дій, колишній військовослужбовець 32 ОМБр. Подія сталася 22.06.2024, час +- 00:30.

Олександр вигулював свою собаку та повертався додому, до нього підійшли три людини та наймолодший з них почав предʼявляти за зачіску. Через декілька миттєвостей, Олександр отримав удар, був дезорієнтований та не міг чинити опір. Била одна людина, дві інші стояли та страхували на випадок, якщо цей не впорається", - йдеться у повідомленні.

У поліції Києва зазначили, що прибули на місце події та забрали усіх учасників інциденту до Дарницького управління поліції.

"Поліцейські надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень... Всі учасники інциденту встановлені, з ними тривають першочергові слідчі дії", - повідомили у правоохоронних органах.

За фактом побиття колишнього військового відкрито кримінадьне провадження відповідно до ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). 

Як повідомляли "Ми-Україна", поліція відкрила два кримінальних провадження за фактом побиття чоловіка у Дніпрі. Постраждалий є колишнім бійцем спецпідрозділу ГУР МО Kraken.

Головне