У Києві внаслідок атаки рф 33 загиблих, а не 34, - КМВА

У Києві внаслідок атаки рф 33 загиблих, а не 34, - КМВА

Київська міська військова адміністрація оновила дані про жертви російського ракетного удару по Києву – загинули 33 людини.

"Після проведених додаткових експертиз уточнена кількість загиблих від ракетного удару 08.07.2024. В Києві загинуло 33 людини, а не 34 як зазначалось у попередніх оперативних зведеннях", - повідомив начальник адміністрації Сергій Попко.

У Києві внаслідок російського обстрілу 8 липня загинули 33 людини, з них 5 дітей. Також 121 людина постраждала, з них 10 дітей.

Серед інших об’єктів, під російський ракетний удар потрапило одне з приміщень дитячої лікарні «Охматдит». У МОЗ повідомляли, що постраждав корпус, де були діти на діалізі.

Нагадаємо, на Кіровоградщині правоохоронці викрили та затримали 28-річну жительку Олександрії, яка співпрацювала з російськими спецслужбами. Як інформує СБУ, за завданням ворога, зрадниця здійснила підпал автівки військовослужбовця Нацгвардії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з 24 лютого ТЦК склали 180 тис адмінпротоколів на порушників військового обліку та подали більше 400 тис повідомлень щодо розшуку ухилянтів. Про це свідчать дані Міністерства оборони, надані юристу Роману Лихачову.

Головне