У Києві вихователька побила дівчинку, у неї подряпини на шиї та синці

У Києві вихователька побила дівчинку, у неї подряпини на шиї та синці

У Києві вихователька побила дівчинку, у неї подряпини на шиї та синці. Про це повідомили у столичному управлінні поліції.

До Голосіївського управління поліції Києва звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їх доньці.

У поліції вказують, що для зʼясування всіх обставин події та роботи з родиною також залучають співробітників ювенальної поліції.

Відомості за фактом інциденту правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Після отримання результатів експертизи справу можуть перекваліфікувати, уточнили у поліції. 

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Вид ракет, які використали під час атаки на Запоріжжя, наразі встановлюється.  Троє людей вважаються безвісти зниклими. Внаслідок атаки пошкоджено вісім квартир.

Ракета влучила у багатоквартирний будинок у центрі міста, зруйновано під’їзд з 5 по 3 поверхи, розповіли у ДСНС. Рятувальники підтвердили, що в результаті терористичної атаки загинули двоє людей, ще троє – травмовані.

Пізніше поліцейські показали відео порятунку постраждалого з-під завалів у Запоріжжі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Газі ракета влучила у лікарню, сотні людей загинули.

Головне