У Києві відзавтра обмежать рух одним з мостів: як надовго

У Києві відзавтра обмежать рух одним з мостів: як надовго

У Києві, починаючи з суботи, 30 березня, запроваджується часткове обмеження проїзду транспортних засобів на Північному мосту. Обмеження діятимуть 2,5 місяці - до 15 червня, інформує Київська міська держадміністрація. 

Необхідність такого кроку виникла через ремонтні роботи, які триватимуть на об'єкті. Фахівці займатимуться ремонтом плити мостового полотна,

"Обмеження руху відбуватиметься в напрямку з лівого на правий берег у правій частині проїзду спорудою з перекриттям смуги руху громадського транспорту", - йдеться у поясненні КМДА.

Киян закликали враховувати це під час планування поїздок.

Нагадаємо, 8 березня у Києві станція метро "Дніпро" відновила роботу у звичайному режимі. В КМВА наголосили, що ця станція є наземною, тому під час повітряної тривоги буде зачинена для перевезень пасажирів із міркувань безпеки. Станція "Дніпро", яка розташована на червоній гілці метрополітену між станціями "Арсенальна" і "Гідропарк", не працювала для перевезень пасажирів від початку повномасштабного вторгнення. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, засновник і голова Офісу Трансформації та ексрадник столичного міського голови (2019—2020) Максим Бахматов озвучив прогнози стосовно поновлення роботи синьої гілки метро у Києві. За його оцінкою, тунель метро між станціями "Деміївська" та "Либідська" не просто аварійний, його взагалі можуть закрити і натомість розпочати будувати новий.

Головне