У Києві від завтра діятиме новий графік відключень світла

У Києві від завтра діятиме новий графік відключень світла

У столиці України відбудеться коригування графіків планових відключень електроенергії. Зміни передбачають зсув на одну годину вперед. Такий крок запроваджується з метою оптимізації розподілу навантаження на енергетичну систему міста. Про це повідомили в ДТЕК.

"З цієї суботи графіки стабілізаційних відключень у столиці зсунуться на годину вперед. Наприклад, якщо відключення вашої групи було о 09:00, тепер воно почнеться о 10:00", - пояснили у "ДТЕК".

Оновлені графіки почнуть діяти з 00:00 27 липня.

Оновлений розклад відключень електроенергії передбачає годинну різницю між графіками Києва та Київської області. Цей підхід спрямований на оптимізацію розподілу навантаження в енергетичній системі регіону.

Нагадаємо, через регулярні атаки рф на об'єкти енергетичної інфраструктури виникають труднощі з постачанням повного обсягу електроенергії споживачам. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 26 липня російські війська атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Житомирській та Чернігівській областях. Про це повідомили в "Укренерго".

Головне