У Києві вантажівка влетіла в маршрутку, четверо постраждалих

У Києві вантажівка влетіла в маршрутку, четверо постраждалих

Вранці 21 жовтня у Солом'янському районі Києва на вулиці Вадима Гетьмана сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією, вантажівка "Газель" на великій швидкості врізалася в маршрутне таксі "Атаман" з пасажирами.

Внаслідок аварії постраждало щонайменше четверо осіб. Точна кількість потерпілих наразі уточнюється правоохоронцями.

На місце події оперативно прибули слідчі з розслідування ДТП головного управління поліції, патрульні поліцейські та медики. Правоохоронці продовжують працювати на місці пригоди, з'ясовуючи всі обставини аварії.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці на вулиці Вадима Гетьмана, що у Солом’янському районі Києва. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП Главку поліції, патрульні поліцейські та медики", - йдеться у повідомленні.

Через інцидент рух транспорту в напрямку Індустріального шляхопроводу значно ускладнений. Патрульна поліція Києва закликає водіїв враховувати цю інформацію при плануванні своїх маршрутів.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вчергове завдали удару по Запоріжжю, в результаті постраждав один чоловік.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці армії рф здійснили ракетний удар по дитячому садку в Запоріжжі вранці 21 жовтня.

Головне