У Києві в одному з дитсадків просіла стіна (фото)

У Києві в одному з дитсадків просіла стіна (фото)

У Шевченківському районі Києва в одному з дитячих садків виникла аварія - просіла частина стіни будівлі. Можливо, це пов'язано з будівництвом укриття.

Про це повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко.

Фахівці вже розпочали обстеження місця події для об'єктивного визначення масштабів зруйнувань та подальшого планування робіт з відновлення.

Відзначено, що у цьому дитячому садку проводилося будівництво укриття, і можливо, підрядна організація порушила будівельні норми, спричинивши такі наслідки. Остаточні причини аварії встановлюються слідчими районного управління поліції, яке вже розпочало відповідне розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десять змін-2024 в Україні: що треба знати про нові найважливіші закони

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Мелітополі ймовірною причиною хвороби дітей є вакцина росіяни проти грипу. Втім, підтвердженої інформації цього наразі немає.

"Якісних медичних послуг не існує на тимчасово окупованій території, бо велика кількість кваліфікованих співробітників виїхала з окупації. Що стосується інфекції. Ми бачимо, що діти починають масово хворіти, але ми не маємо чіткого підтвердження чим вони хворіють. Батьки це пов’язують із тим, що ворог зробив вакцинацію дітей проти грипу і саме після цього ми бачимо тенденцію, що діти починають масово хворіти", - розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Чорному морі на російській міні підірвалося цивільне судно.

Головне