У Києві та низці областей почались перебої зі світлом

У Києві та низці областей почались перебої зі світлом

Внаслідок масштабного ракетного удару, здійсненого рф вранці понеділка, 26 серпня, в багатьох українських містах виникли проблеми з електропостачанням. Про це повідомив гендиректор YASNO Сергій Коваленко.

Зокрема, про відключення світла повідомляють мешканці Києва, Кривого Рогу, Хмельницького та Одеси. Перебої з електроенергією зафіксовані й в інших населених пунктах країни.

Мер Києва Віталій Клично повідомив, що у кількох районах столиці зникло світло.

"У кількох районах столиці перебої з енергопостачанням. Як зазначають фахівці, це повʼязано з проблемами в загальноукраїнській енергетичній мережі", - написав він в Telegram.

Гендиректор Yasno Сергій Коваленко повідомив, що у Києві та Дніпрі йде обстріл енергосистеми, через що відсутнє світло.

"Точна причина буде встановлена після завершення тривоги. Будьте у безпеці", - зазначив він, додавши, що у Києві застосували екстрені відключення світла.

Нагадаємо, у перший день робочого тижня, рф провела масштабний ракетний обстріл території України. Зокрема, вибухи було чутно в Волинській області. Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час повітряної тривоги поблизу столиці працюють підрозділи ППО. Про це повідомляє КМДА.

Головне