У Києві прощаються з полеглою парамедикинею Іриною Цибух

У Києві прощаються з полеглою парамедикинею Іриною Цибух

У Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві 2 травня проходить прощання з парамедикинею "Госпітальєрів" Іриною Цибух, відомою під позивним "Чека".

Після цього труну віднесуть на Майдан Незалежності, де відбудеться концерт з 10 українських пісень, відповідно до її побажань щодо власного прощання.

"Чека" залишила своїм близьким детальні побажання щодо церемонії прощання. Вона попросила замість квітів робити донати на батальйон і допомагати сім’ям загиблих, а також відмовитися від штучних квітів і пластику. Одяг має бути вишиванка або камуфляж (для чинних військових та ветеранів/ок).

Ірина загинула 29 травня під час ротації на Харківському напрямку, за кілька днів до свого дня народження. 1 червня їй мало виповнитися 26 років.

Нагадаємо, у боях за Україну загинув доброволець із Нідерландів, який брав участь у бойових діях біля міста Часів Яр на Донеччині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Естонія переконана, що після завершення бойових дій в Україні російський диктатор Володимир Путін може звернути увагу на країни Балтії, намагаючись повернути їх під контроль Москви.

Головне