У Києві планують відновити рух під Дегтярівським мостом: коли

У Києві планують відновити рух під Дегтярівським мостом: коли

У Києві завершено монтаж 28 балок для прогонової будови Дегтярівського шляхопроводу, і планується відновити рух транспорту підмостовим простором 31 жовтня.

Про це інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Водночас продовжується реконструкція розв'язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. У ці вихідні підрядна організація завершила монтаж 28 балок прогонової будови шляхопроводу.

Повідомляється, що 30 жовтня мостовики встановили плити незйомної опалубки, що дозволить влаштувати монолітну плиту на шляхопроводі. У КМДА нагадали, що усунення наслідків надзвичайної ситуації, що сталася на шляхопроводі 30 вересня, фінансувалося за рахунок підрядної організації.

"Міський бюджет не поніс збитків, і вартість реконструкції не була збільшена", - підкреслили в прес-службі.

Довідка.

30 вересня у Києві стався обвал декількох прольотів Дегтярівського мосту, що призвело до перекриття руху автомобілів. В КМДА було заявлено, що відповідальність за інцидент покладено на підрядника.

Ремонтні роботи на мосту тривали з червня, і планувалося їх завершити до 30 листопада. На ці цілі виділили близько одного мільярда гривень.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, компанія Meta оголосила вартість передплати без реклами для користувачів Instagram і Facebook у Європейському Союзі.

Головне