У Києві планують перейменувати Повітрофлотський проспект на честь Повітряних Сил ЗСУ

У Києві планують перейменувати Повітрофлотський проспект на честь Повітряних Сил ЗСУ

У Києві планують перейменувати Повітрофлотський проспект на честь Повітряних Сил Збройних сил України. Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в Telegram-каналі.

Як зазначається, відповідне прохання було озвучене командним та особовим складом повітряного командування "Центр", “Південь”, ”Схід” і ”Захід” на пленарному засіданні Київської міської ради 5 жовтня у зверненні до депутатів та Київського міського голови Віталія Кличка. Це бкло зроблено за дорученням командувача Повітряних Сил ЗСУ, Героя України, генерал-лейтенанта Миколи Олещука.

Командувач повітряного командування "Центр" генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко під час виступу у сесійній залі заявив депутатам, що таке перейменування покликане відзначити особливі заслуги, мужність, відвагу та героїзм особового складу Повітряних сил ЗСУ, які були виявлені під час захисту суверенітету, незалежності, територіальної цілісності нашої країни.

"Київська міська військова адміністрація і особисто я підтримуємо звернення Повітряних сил та сподіваємося, що кияни схвально відреагують на цю ініціативу, розраховуємо на підтримку і всебічну допомогу володарям неба - тим хто прогнав ворожу навалу, хто тримає небо, беріг і досі береже спокій серця нашої держави - міста Київ та нашої рідної України", - зазначив Попко.

За його словами, нова назва проспекту в Києві підкреслить шану, любов та повагу містян до досягнень українських захисників та захисниць.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві розпочався опалювальний сезон. До тепла вже почали підключати лікарні, школи та дитячі садки.

Головне