У Києві під час руху загорівся тролейбус: в КМДА не виключають підпал

У Києві під час руху загорівся тролейбус: в КМДА не виключають підпал

У Києві загорівся тролейбус, відео з охопленим вогнем транспортним засобом стали ширитися соціальними мережами. Люди в результаті інциденту не постраждали, повідомили в КМДА. 

"Всі пасажири вчасно залишили транспортний засіб. За медичною допомогою ніхто з пасажирів на звернувся",  - вказано у повідомленні.

Як виявилось, 8 січня на столичній Троєщині горів тролейбус маршруту №37А. У "Київпастрансі" запевняють, що технічних проблем у транспортного засобу перед виходом на маршрут не було зафіксовано. Він був у справному стані.

"За попередньою версією, причина загоряння — підпал ізсередини салону", - пише КМДА.

Нині на місці інциденту працюють надзвичайники, поліцейські, медики та співробітники комунального підприємства "Київпастранс".

Нагадаємо, у ніч з 5 на 6 січня у місті Дніпро сталась масштабна пожежа. Вогонь охопив ангар на території приватного підприємства в Індустріальному районі обласного центру. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 4 січня на аеродромі "Шагол" у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. За підозрою в спробі його підпаду місцевий суд заарештував 16-річного хлопця.

 

Головне