У Києві під час пожежі у багатоповерхівці з вікна вистрибнув чоловік (відео)

У Києві під час пожежі у багатоповерхівці з вікна вистрибнув чоловік (відео)

У Києві під час пожежі у багатоповерховому будинку з вікна вистрибнув чоловік. Врятувати його не вдалося, він загинув.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Києві на сторінці у Facebook. Як зазначається, у вівторок, 26 грудня, о 21:47 до рятувальних служб надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці на вулиці Татарській, що в Голосіївському районі столиці.

Пожежа сталась в одній із квартир багатоповерхового будинку, а саме на 14 поверсі. О 22:36 займання вже було ліквідовано пожежниками на площі 20 кв. м, розповіли в ДСНС.

"На жаль, до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, з палаючої квартири вистрибнув чоловік. Обставини трагічного випадку та причину пожежі встановлюють правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Львові вибухнув приватний будинок. Рятувальники виявили на місці вибуху тіло жінки. За даними ДСНС, також з-під завалів будинку, де прогримів вибух, врятували двох осіб. З місця події до лікарні доставили чотирьох осіб, зокрема дві дитини.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Рівному сталася пожежа у приватному будинку. Рятувальники розповіли, що під час ліквідації пожежі у будівлі виявили тіла двох загиблих чоловіків 1985 та 1986 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, оздоблення стін та стелі в кімнаті одноповерхового з надбудованою мансардою житлового будинку. Крім того, мер Андрій Садовий назвав попередню причину вибуху - це газ.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.