У Києві невідомі намагалися проникнути на територію військового об’єкта

У Києві невідомі намагалися проникнути на територію військового об’єкта

На території Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки спробували незаконно проникнути невідомі особи. Військовослужбовці зупинили їх, застосувавши фізичний вплив у межах службових обов’язків.

Про це повідомили у Київському міському ТЦК і СП.

Зранку 6 вересня на збірному пункті Київського міського ТЦК і СП невідомі особи намагалися проникнути на об’єкт Міністерства оборони України, що охороняється. Крім того, вони перешкоджали виїзду військової техніки з території пункту.

Військовослужбовці, виконуючи свої обов’язки, застосували фізичний вплив для зупинки порушників і не допустили їх незаконного проникнення на територію об'єкта. Наразі проводиться службове розслідування цього інциденту.

Керівництво Київського міського ТЦК та СП закликає громадян не піддаватися на провокації і не поширювати неперевірену інформацію, яка може сприяти ворожій пропаганді та дестабілізувати ситуацію. Перешкоджання діям підрозділів Збройних Сил України під час воєнного стану карається відповідно до Кримінального Кодексу України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Миколаївській області поблизу села Нечаяне сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок та легкового автомобіля.

Головне