У Києві на заправці незнайомець вистрілив впритул в чоловіка

У Києві на заправці незнайомець вистрілив впритул в чоловіка

У Святошинському районі Києва відбулось вбивство людини на заправці - затримано чоловіка, який стріляв та поїхав з місця злочину на машині вбитого.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Як стало відомо, близько 7 години ранку, коли 65-річний чоловік підходив до свого автомобіля марки “Хонда Акорд”, до нього підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткої розмови, нападник впритул здійснив смертельний постріл.

Після вбивства, зловмисник забрав ключі від автомобіля і поїхав на машині потерпілого. Однак правоохоронці швидко реагували на інцидент і затримали 41-річного підозрюваного неподалік місця злочину у порядку ст. 208 КК України.

За інформацією Святошинської окружної прокуратури м.Києва, наразі розпочато досудове розслідування за фактом навмисного вбивства (ч.1 ст. 115 КК України). Мотиви вчинку злочинця встановлюються.

Нагадаємо, в Одеській області працівники поліції затримали двох юнаків, які на замовлення "куратора" підпалили автомобіль правоохоронців.

Як писав "Ми-Україна" раніше, новопризначений міністр закордонних справ України Андрій Сибіга розпочав своє перше закордонне турне. Перше місце призначення - Румунія.

Головне