У Києві Монатіка зупинили працівники ТЦК: співак розповів подробиці

У Києві Монатіка зупинили працівники ТЦК: співак розповів подробиці

Українського виконавця Дмитра Монатіка зупинили представники ТЦК у Києві для перевірки його документів. Після того, як відео поширилося у соцмережах, співак поділився подробицями Instagram.

За його словами, поліція та працівники ТЦК перевірили його військовий квиток та запитали, чи оновив він свої облікові дані у військкоматі.

"Бачу, що по ЗМІ розлітається це відео. Так, це правда. Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо запитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані оновив", - зазначив Монатік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скасували статус "обмежено придатний": у Міноборони пояснили, що зміниться

Також він додав, що це не перший випадок, коли його перевіряли представники ТЦК. За словами артиста, такі перевірки часто відбуваються, коли він їздить між українськими містами на виступи.

"Я багато їжджу між українськими містами, і такі перевірки відбуваються постійно, як і для всіх громадян України. Після перевірки даних та обліку - відпустили", - зазначив співак.

Нагадаємо, секретар Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко розповів, чому черги ТЦК може частково "розгрузити" електронний кабінет.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Фінляндія та ще чотири країни ЄС посилюють контроль за дотриманням санкцій проти росії.

Головне