У Києві кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки зросла до трьох

У Києві кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки зросла до трьох

У Києві внаслідок ракетної атаки рф вночі 2 вересня кількість травмованих зросла до трьох. Двох людей доправили до лікарні. Про це поінформував начальник КМВА Сергій Попко.

"Відомо про трьох постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки на столицю. Одній особі надали медичну допомогу на місці. Дві людини госпіталізовані до медичних закладів столиці", — йдеться у повідомленні.

Раніше Сергій Попко повідомив, що було відомо про двох постраждалих. Пожежі, які виникли внаслідок нічної атаки рф 2 вересня, вже загасили. Наразі продовжується ліквідація наслідків обстрілу.

Одній особі надали медичну допомогу на місці. Дві людини госпіталізовані, повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, російська армія здійснила масований ракетний удар по Києву 2 вересня вранці. За словами начальника Київської МВА Сергія Попка, атака була комбінованою, включаючи крилаті та балістичні ракети, а також ударний безпілотник.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби на фронті відбулося 182 бойові зіткнення між українськими та російськими військами. Найбільш напруженою залишається ситуація на Покровському напрямку, зокрема в районі Новогродівки. Про це повідомили в Генштабі.
 
 
 
 
 
 
 

Головне