У Києві диверсанти підпалювали обладнання критичної інфраструктури та авто військових на замовлення рф

У Києві диверсанти підпалювали обладнання критичної інфраструктури та авто військових на замовлення рф

У Києві викрили двох диверсантів, які підпалювали обладнання критичної інфраструктури та автомобілі військових. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора. 

Двоє чоловіків через анонімний телеграм-канал отримали замовлення за гроші підпалити релейну та батарейну шафи на залізниці в Оболонському районі. Один із підозрюваних зробив це. Також зловмисники спалили позашляховик військового Nissan Navara.

За виконані "замовлення" вони отримали 200 доларів за підпал шафи, 1000 доларів - за автомобіль. Чоловікам загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Наразі двох чоловіків затримано, їм повідомлено про підозру та обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо, посли Європейського Союзу відкрили шлях для першого траншу за програмою Ukraine Facility на суму майже 4,2 мільярда євро, гроші підуть на відновлення та модернізацію України. Про це повідомило угорське головування в Раді ЄС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній очільник Білого дому Дональд Трамп оголосив про своє бажання вступити в публічну дискусію з нинішньою віцепрезиденткою США Камалою Гарріс. Про це повідомляє Politico.

Головне