У Києві дівчата-підлітки побили 12-річну школярку - поліція відкрила провадження

У Києві дівчата-підлітки побили 12-річну школярку - поліція відкрила провадження

В Оболонському районі Києва стався інцидент: група дівчат віком 13-15 років напала на 12-річну школярку на території місцевого стадіону. Подія, що трапилася 2 серпня, була зафіксована на відео та поширена в соціальних мережах. Про це повідомляє поліція Києва.

За попередніми даними, інцидент відбувся на одному зі спортивних майданчиків Мінського масиву. Відеозапис бійки, знятий самими учасницями, швидко розповсюдився онлайн.

Правоохоронні органи наразі проводять розслідування для з'ясування всіх обставин цього випадку.

Встановлено, що подія сталася 2 серпня в Оболонському районі посеред футбольного поля.

Четверо дівчат віком від 13 до 15 років запросили потерпілу на прогулянку футбольним полем, однак, під час зустрічі по черзі стали завдавати удари по голові та тілу. Неповнолітні порушниці пояснили, що побили дівчину, бо вона нібито розпускала про них плітки.

Наразі із 12-річною школяркою усе добре, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Поліція розглядає інцидент як хуліганство (ч.2 ст.296).

Нагадаємо, південноафриканська держава Ботсвана долучилася до підписантів спільного комюніке за підсумками мирного саміту, що проходив у Швейцарії 15-16 червня. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство закордонних справ України відреагувало на рішення Малі розірвати дипломатичні відносини з нашою країною. 

Головне