У Києві чоловіки викрали іноземця, силою "вибили" в нього криптовалюту та задушили

У Києві чоловіки викрали іноземця, силою

Четверо чоловіків у Києві викрали іноземця, дізнавшись, що той має біткоїни на близько 7 мільйонів гривень. З нього силою "вибили" криптовалюту, а потім задушили. Про це повідомила Нацполіція.

Як повідомили у Нацполіції, четверо чоловіків дізнались, що 29-річний іноземець має біткоїни, вартість яких становить близько 7 мільйонів гривень. Вони відстежили біля дому, побили та вивезли в закинуту будівлю на Київщині.

Там вони силою змусили потерпілого перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, після чого задушили. Тіло вивезли у ліс, де закопали, а криптовалюту перевели у готівку. Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі.

Правоохоронці вилучили у затриманих гроші, автомобіль та інші речові докази.

Слідчі поліції Києва розслідують кримінальне провадження, розпочате за чотирма статтями Кримінального кодексу України:

  • п. 6 ч. 2 ст. 115 - умисне вбивство з корисливих мотивів;
  • ч. 4 ст. 187 - розбійний напад;
  • ч. 3 ст. 146 - незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою осіб;
  • ч. 1 ст. 396 - приховування злочину.

Нагадаємо, на найбільшому хімічному заводі Німеччини BASF пролунав вибух, постраждали 14 людей. Про це повідомило видання Bild.

Як писали "Ми-Україна" раніше, керуючий майном російського мільярдера Петра Авена погодився втратити понад 750 000 фунтів стерлінгів ($963 260), щоб покласти край майже дворічному розслідуванню британської поліції щодо ухилення від санкцій. Про це повідомляє Bloomberg.

Головне