У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики через те, що не зміг знайти собі дружину

У Києві чоловік розгромив приймальню Мінсоцполітики через те, що не зміг знайти собі дружину

Уродженця Волинської області звинувачують у хуліганстві за те, що він розгромив приймальню громадян Міністерства соціальної політики України, бо не міг знайти собі дружину.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва, обвинувальний акт проти чоловіка скеровано до суду. Інцидент стався наприкінці вересня, коли він, зайшовши до приймальні, почав бити вікна стільцем та перевертати меблі, супроводжуючи свої дії нецензурною лайкою.

Перелякані працівників та відвідувачів викликали поліцію. Виявилося, що чоловік перебуває в Києві проїздом, не перебуває на обліках у лікарів психіатра та нарколога, не проходив військову службу і офіційно не працює.

Свої агресивні дії він пояснив невдачами у знайомствах та створенні сім'ї, стверджуючи, що державні установи не надають йому необхідної допомоги. 

За хуліганство йому загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень, пробаційний нагляд до трьох років або обмеження волі на той же строк. Розслідування проводили дізнавачі Печерського управління поліції Києва.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Велика Британія представила новий атомний підводний човен. HMS Agamemnon став вже шостим судном класу Astute, який є у розпорядженні ВМС країни.

Головне