У Києві через атаку "шахедів" постраждала дитина

У Києві через атаку

У ніч на 26 вересня Київ зазнав чергової атаки російських дронів-камікадзе "Шахед". За оновленою інформацією внаслідок нападу постраждала дитина. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації (КМВА).

Дитина госпіталізована з численними різаними ранами. Житловий п'ятиповерховий будинок у Печерському районі пошкоджено уламками дрона.

Внаслідок атаки сталася розгерметизація газової труби в пошкодженому будинку, а близько 20 автомобілів зазнали пошкоджень.Уламки ворожого дрона впали на територію дитячого садка.

На місце пошкодження газової труби вирушили спеціалісти "Київгазу". Протягом ночі неодноразово працювала система протиповітряної оборони (ППО).

Начальник КМВА Сергій Попко о 07:11 оприлюднив оновлену інформацію про наслідки атаки. За його словами, столиця зазнала кількох хвиль нападів дронів-камікадзе.

Нагадаємо, в ніч на 26 вересня Київ зазнав атаки російських безпілотників. Протягом кількох годин у столиці та околицях лунали вибухи, працювала система протиповітряної оборони. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер російські війська здійснили черговий обстріл Запоріжжя, внаслідок якого постраждало семеро мирних жителів, включаючи 14-річного хлопця. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.