У Києві біля ТЦ Ocean Plaza прорвало трубопровід: перекрито рух транспорту

У Києві біля ТЦ Ocean Plaza прорвало трубопровід: перекрито рух транспорту

У центрі Києва біля торгового центру Ocean Plaza прорвало трубопровід, в результаті затопило цілу вулицю, на дорогах виникли затори. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Відомо, що вода затекла в підземний перехід, де знаходить вхід на станцію метро "Либідська", але метро працює. Офіційних коментарів із цього приводу немає.

"Пошкодження мережі діаметром 800 мм сталось у процесі проведення гідравлічних випробувань. Теплоенергетики розпочали цю роботу, щоб виявити "тонкі" місця на трубопроводах і своєчасно провести ремонт для посиленої роботи взимку", - розповіли у міській адміністрації.

Варто зауважити, що рух транспорту на вулиці зараз перекритий, на проїжджій частині виник обвал.

У Київпастрансі заявили, що затримується рух автобусів №№ 2М, 20, 27, 38Д, 52, 60, 109 та тролейбусів №№ 1, 12, 42, 43К, 42Д. 

Нагадаємо, що зливи, які безперестанно йдуть у Кенії з середини березня, призвели до прориву дамби в окрузі Накуру. Станом на цю годину відомо про щонайменше 40 загиблих осіб.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, на росії зростає кількість постраждалих внаслідок повені у Орську. Нині вже відомо про 99 постраждалих осіб.

Головне