У Хмельницькому після нічної атаки дронів знеструмлено частину міста

У Хмельницькому після нічної атаки дронів знеструмлено частину міста

Російське окупаційне військо вночі 26 жовтня атакувало Хмельниччину дронами-камікадзе. Є пошкодження цивільної інфраструктури та знеструмлення чотирьох населених пунктів Хмельницького району, серед яких опинився і сам обласний центр.

Як розповів керівник місцевої ОВА Сергій Тюріна цієї ночі українським військовим вдалося знищити всі вісім БпЛА типу "Shahed", запущених окупантами.

Попри успішну роботу по ворожих цілях було зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури. Зокрема, постраждала будівля готелю, а також було вибито вікна у двох житлових будинках. 

"Внаслідок атаки частково відсутнє світло в 4 населених пунктах Хмельницького району, в тому числі в обласному центрі", - зазначив він.

Серед мирного населення постраждалих немає - ні загиблих, ні поранених.

На місці подій працюють відповідні екстрені служби. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання всім споживачам у постраждалих населених пунктах. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч проти 26 жовтня також атакувало Житомирщину. Внаслідок удару спалахнула пожежа. Напередодні ввечері у Солом’янському районі Києва ворожий дрон поцілив у багатоповерхівку, на ранок відомо про одну загиблу та шістьох поранених.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 26 жовтня російські війська здійснили черговий ракетний удар по Дніпру. Ворожа балістична ракета цілеспрямовано влучила в житловий будинок на вісім квартир, внаслідок чого є загиблі та важко поранені, серед яких дитина з відірваною рукою. 

Головне