У Херсоні запрацювала ТЕЦ, тепло до будинків почали подавати, - Олександр Толоконніков

У Херсоні запрацювала ТЕЦ, тепло до будинків почали подавати, - Олександр Толоконніков

У Херсоні запрацювала ТЕЦ, тепер тепло до будинків почали подавати. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Він зазначив, що ще 37 котелень запустять у місті протягом тижня. У Корабельному районі тепло буде за тиждень-два, там завершуються роботи на ще двох котельнях.

Щодо області, що людям підвозять паливну деревину, зокрема, у райони, які знаходяться під обстрілами. Туди першочергово завозять допомогу, яку надають міжнародні партнери. 

Зараз потреби більше 14000 землеволоділь закривають міжнародні організації, а згодом їх стане більше. 

Зараз на території Херсонщини все ще чутно вибухи, проте, обстрілів поменшало, коментує Толоконніков.

"За минулу добу по Херсонщині випустили 211 снарядів. Це суттєве зменшення по території Херсонщини. Окупанти цілеспрямовано б'ють по житловим кварталам з мирним населенням", - повідомляє речник.

Нагадаємо, ворог став більш агресивним на окупованих територіях – "віджимають" майно навіть у "своїх" колаборантів. 

"Створили майже у два рази більше блокпостів, на яких наші мешканці проходять фільтрацію. Ворог почав в черговий раз поквартирний обхід, віджимаючи майно у наших мешканців. Навіть у своїх – наприклад, в тимчасово окупованому Токмаку вчителька, яка погодилась співпрацювати з ворогом, прийшла ввечері додому, а в її будинку проживають якісь кадирівці", – розповів міський голова Мелітополя.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія російської федерації продовжує накопичувати зусилля - рух ворожої військової техніки в Маріуполі збільшується.

Головне