У Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона в кабіну маршрутки

У Херсоні росіяни скинули вибухівку з дрона в кабіну маршрутки

Російські окупанти здійснили черговий акт агресії проти мирного населення Херсона, атакувавши маршрутне таксі за допомогою безпілотника. В результаті нападу постраждало шестеро цивільних осіб - троє чоловіків і троє жінок. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Інцидент стався у Дніпровському районі міста. Серед поранених - люди віком від 43 до 60 років.

"У Дніпровському районі Херсона шестеро людей постраждали через атаку російського безпілотника. Це чоловіки - 57, 58 та 60 років, а також жінки - 43, 45 та 60 років", - зазначив він.

Чотири особи отримали ушкодження внаслідок скидання вибухівки з дрона безпосередньо в салон маршрутки. Ще двоє перехожих зазнали поранень, перебуваючи на вулиці під час атаки.

На даний момент усі потерпілі знаходяться під наглядом медиків, які надають їм необхідну допомогу.

Цей напад є черговим доказом того, що російські окупаційні сили продовжують навмисно атакувати цивільне населення та об'єкти, грубо порушуючи норми міжнародного гуманітарного права.

Нагадаємо, російські окупанти поранили 66-річну жительку Купʼянська. Ворог вдарив по місту з артилерії, повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Костянтинівку та Катеринівку в Донецькій області. Внаслідок обстрілів загинули три особи, ще шестеро отримали поранення.

Головне