У Херсоні кількість поранених внаслідок атаки рф зросла до 13, – МВА

У Херсоні кількість поранених внаслідок атаки рф зросла до 13, – МВА

Кількість поранених внаслідок вчорашніх обстрілів Херсонської громади зросла до 15 осіб. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

До медиків звернулися 57-річний чоловік та 49-річна жінка.

Мрочко зазначив, що чоловік, поранений під час обстрілу селища Зимівник, отримав контузію та мінно-вибухову травму. Лікарі наразі проводять додаткові обстеження.

Також стало відомо про ще одну постраждалу від обстрілу, що стався 25 вересня. 49-річна жінка з селища Комишани була доставлена до лікарні 26 вересня після того, як у її будинок влучив ворожий снаряд. Вона отримала вибухову травму, закриту черепно-мозкову травму та контузію.

За даними МВА, внаслідок обстрілів за минулу добу в Херсонській громаді загинула одна людина, а 15 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, київщина вранці 7 жовтня опинилася під черговим ворожим обстрілом за допомогою ударних дронів і ракет. Падіння уламків збитих цілей зафіксовані у чотирьох районах області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили масований повітряний удар по Україні, випустивши 80 різних повітряних цілей, серед яких ракети та ударні безпілотники. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Головне