У Харкові зруйнована майже вся критична інфраструктура, – Ігор Терехов

У Харкові зруйнована майже вся критична інфраструктура, – Ігор Терехов

У Харкові вже зруйнована практично вся критична енергетична інфраструктура. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Міський голова зазначив, що для відбудови всього зруйнованого росіянами вже станом на зараз треба 10 мільярдів доларів. За його словами, рф для ударів по місту використовує нову зброю для більшого радіусу дії, але при цьому про масову евакуацію з Харкова поки не йдеться.

"Зараз у місті – 1,3 млн жителів. Поки що ні ми, ні військові не бачимо приводів для евакуації з Харкова. Місто переживало і складніші часи. Був час, коли з майже 2 млн населення залишалося 300 тисяч", – зазначив Терехов.

Також ситуація для енергетичної галузі дуже важка, однак ніхто не опускає руки.

"Поки ні ми, ні військові не бачимо приводів для евакуації з Харкова. Це частина російських ІПСО, щоб залякати і змусити нервувати містян", - заявив Терехов.

Нагадаємо, фермери у Польщі продовжують перешкоджати проїзду вантажних транспортних засобів на двох пунктах пропуску - "Ягодин" та "Рава-Руська", втім вже завтра, 2 квітня, їхня кількість може зрости до трьох. Про це розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Харкові затримали працівницю дитсадка за підозрою у коригуванні російських ракетних ударів по місту. Про це повідомила Служба безпеки України.

Головне