У Харкові з-під завалів п’ятиповерхівки дістали тіло шостого загиблого

У Харкові з-під завалів п’ятиповерхівки дістали тіло шостого загиблого

У Харкові під час розбору завалів на місці житлового будинку, зруйнованого російською ракетною атакою, було знайдено тіло ще однієї загиблої людини. Загальна кількість загиблих збільшилась до шести.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Загалом на місці проведення аварійно-пошукових робіт виявлено та вилучено шість тіл загиблих", - йдеться у дописі.

Роботи продовжуються. На місці події працюють 70 співробітників ДСНС та 12 одиниць аварійно-рятувальної техніки.

Напередодні російське окупаційне військо завдало удару по Харкову і Харківській області ракетами С-300 та С-400. Є влучання у п'ятиповерховий житловий будинок. Вдень, 31 травня, з-під завалів частково зруйнованої п’ятиповерхівки дістали тіло п'ятої людини.

Російські військові систематично використовують різноманітну зброю, таку як ударні безпілотники, ракети, керовані авіабомби та ракетно-артилерійські комплекси, для нападів на українські регіони, зокрема на Харків та його околиці. У контексті наступу російських сил на півночі Харківщини президент України Володимир Зеленський висловив думку, що для захисту Харкова від російських атак необхідно встановити додаткові системи протиповітряної оборони Patriot.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Сили ППО в ніч на 1 червня знищили 35 ворожих ракет та 46 ударних БПЛА. Загалом російська федерація атакувала Україну 53 ракетами різного типу і 47 БПЛА.

Головне