У Харкові вже дев'ять постраждалих, серед них дитина, - Терехов

У Харкові вже дев'ять постраждалих, серед них дитина, - Терехов

Російська авіація завдала ударів по місту, спричинивши значні руйнування та постраждалих серед цивільного населення. Станом на зараз відомо про дев'ятьох поранених, серед яких є одна дитина. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Найбільших пошкоджень зазнали два райони міста. У Київському районі постраждали автозаправна станція, станція технічного обслуговування, приватні будинки та лінії електропередач високої напруги. В Основ'янському районі зафіксовано пошкодження багатоквартирних і приватних будинків, а також гаражів.

Внаслідок атаки частина міста залишилася без електропостачання. Міська влада працює над ліквідацією наслідків авіаударів та відновленням пошкодженої інфраструктури.

Нагадаємо, російські війська здійснили масштабний обстріл Харківської області, завдавши значних руйнувань та спричинивши людські жертви.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти за останній тиждень здійснили понад 2000 атак на Запоріжжя, використовуючи ракети, дрони та артилерію, внаслідок чого було зруйновано 150 будинків і об'єктів інфраструктури.

Головне