У Харкові сьогодні не буде масштабних святкувань, думаємо про безпеку, — Терехов

У Харкові сьогодні не буде масштабних святкувань, думаємо про безпеку, — Терехов

Харків відзначає свою 370-ту річницю в умовах воєнного часу, що суттєво впливає на формат святкування. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова Харкова Ігор Терехов.

Міський голова Ігор Терехов повідомив про відсутність масштабних урочистостей з нагоди Дня міста.

"За мирних обставин ми б організували грандіозне свято. Однак, зважаючи на поточну ситуацію, наш головний пріоритет – безпека харків'ян", – наголосив Терехов.

Керівництво міста прийняло рішення відмовитися від проведення масових заходів, зосередившись на забезпеченні безпеки мешканців в умовах постійної загрози з боку агресора.

"Якби не було війни, ми б зовсім по-іншому святкували. Але ми вимушені сьогодні думати про безпеку людей, тому у нас не буде масштабних святкувань", — зазначив міський голова Ігор Терехов.

Нагадаємо, у селі Станіслав Херсонської області стався черговий випадок ворожої атаки на цивільне населення. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська скинули на село Плещіївка авіабомбу “КАБ-250” з модулем УМПК, внаслідок чого поранень зазнали четверо мирних жителів. 

Головне