У Харкові під ворожі обстріли потрапили медики і рятувальники: в якому стані постраждалі

У Харкові під ворожі обстріли потрапили медики і рятувальники: в якому стані постраждалі

У Харкові під повторні удари ворожих ракет потрапили рятувальники і медики, які приїхали на виклик до ТРЦ. Про це повідомив голова Харкова Ігор Терехов.

"Було дуже багато вибухів, влучань. На теперішній час маємо близько 40 людей, які отримали поранення. На щастя, загиблих немає, але кілька людей у дуже важкому стані. Крім того, постраждали працівники ДСНС і "швидкої допомоги", які приїхали на виклик: повторним цинічним ударом, попередньо, "Іскандерів" було поранено лікарів", - зазначив він.

Начальник Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта розповів, що внаслідок російської агресії лікар "швидкої" дістав черепно-мозкову травму. У фельдшера — перелом гомілки уламком, його прооперували, стан стабільний, загрози життю немає. Водій не постраждав.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо застосувало під час обстрілу Харкова вдень 1 вересня балістичні ракети "Іскандер-М"

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок російського ракетного удару по Харкову 1 вересня зросла до 41 особи. Серед постраждалих п'ятеро дітей.

 

Головне