У Харкові обстрілами росіян знищено 70% комунальних автобусів

У Харкові обстрілами росіян знищено 70% комунальних автобусів

У Харкові в результаті обстрілів росіян було знищено 70% комунальних автобусів, половину трамваїв (50%), та понад чверть тролейбусів (більше 25%).

Про це інформує міський мер Харкова Ігор Терехов у Facebook.

Внаслідок обстрілів зазнали зруйнувань 70% автобусів комунального транспорту, 50% трамваїв і понад чверть тролейбусів. Крім того, пошкоджено 35 кілометрів контактної мережі та майже половину усіх доріг в Харкові.

Тим не менше, не зважаючи на ці руйнування, Терехов зазначив, що міський громадський транспорт продовжує функціонувати, і проводяться роботи з відновлення дорожнього покриття.

Нагадаємо, на Таврійському напрямку противник здійснив сім авіаударів, провів 51 бойовий зіткнення і випустив 759 артобстрілів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії ОСУВ Таврія виконали 1217 вогневих завдань протягом доби. Загальні втрати ворога становлять 489 осіб. 13 окупантів здалися в полон.

Знищено 25 одиниць військової техніки противника, включаючи вісім танків, три бойових броньованих машини, 10 безпілотників і чотири автомобілі. Крім того, було зруйновано п'ять складів боєприпасів ворога.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Ізраїль може відмовитися від повномасштабного вторгнення в сектор Гази.

Головне