У Харкові кадровий дефіцит серед комунальників, рятувальників та поліцейських, - Терехов

У Харкові кадровий дефіцит серед комунальників, рятувальників та поліцейських, - Терехов

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про кадровий дефіцит серед комунальних служб, рятувальників і поліцейських у місті, що стало наслідком війни. Частина працівників наразі захищає місто в лавах Сил оборони, що створює труднощі в забезпеченні належного функціонування служб.

Про це він повідомив в ефірі "Ми-Україна".

Терехов зазначив, що попри кадрові проблеми, місто успішно справляється з викликами завдяки злагодженій роботі волонтерів, міжнародних організацій і фондів.

"Ми концентруємо бюджет, щоб коштів і матеріалів вистачало для усунення всіх наслідків російської агресії", - підкреслив Терехов.


Міський голова також висловив подяку всім працівникам комунальних служб, ДСНС та Національної поліції, які невтомно реагують на виклики та забезпечують порядок у місті.

"Наші комунальники та рятувальники роблять все можливе, щоб допомогти місту в цей складний час", - резюмував він.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вчергове атакували житлову забудову Харкова у середу, 9 жовтня. Внаслідок удару було поранено 81-річну жінку. Відомо, що ворог поцілив керованою авіабомбою по Шевченківському району міста. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, сапери ДСНС у селі Черкаська Лозова, Харківського району, знешкодили 500-кілограмову бомбу, яка впала на приватне подвір’я, вдарилася об стіну будинку та увійшла в ґрунт, але дивом не вибухнула.

Головне