У Харкові чоловік згорів у ліфті (фото)

У Харкові чоловік згорів у ліфті (фото)

У Харкові зранку у вівторок, 12 грудня, чоловік згорів у ліфті багатоповерхового будинку внаслідок пожежі.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, тіло людини було виявлено під час ліквідації займання пожежниками.

Надзвичайна подія трапилась о 05:24 у житловому дев'ятиповерховому будинку, що на вулиці Сергія Грицевця.

"Горів ліфт у ліфтовій шахті на площі біля 8 кв.м. Тіло людини знаходилось всередині палаючого ліфту", - йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС.

Особа, причина смерті та причина пожежі будуть встановлюватись. Рятувальники також евакуювали 10 мешканців будинку на свіже повітря, адже внаслідок пожежі відбулось сильне задимлення сходової клітини. Вогонь було ліквідовано надзвичайниками о 06:55, розповіли в ДСНС.

Пресслужба Харківської міської ради пізніше повідомила, що причиною пожежі, ймовірно, не була технічна несправність. Директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко розповів, що фахівці встановили - епіцентр вогню був саме в кабіні. Тож чи був то навмисний підпал кримінального характеру, чи необережне поводження з вогнем - розбиратиметься слідство.

дснс1.jpg (81 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у селі Вербівка Коростенського району Житомирської області сталася масштабна пожежа в приватному будинку. У результаті загинуло троє дітей. Матір дітей дістала опіки і була госпіталізована до медичного закладу. Щоб повністю ліквідувати пожежу, знадобилося майже півтори години, адже будинок був охоплений полум'ям.

Головне