На Житомирщині внаслідок пожежі троє дітей втратили життя

На Житомирщині внаслідок пожежі троє дітей втратили життя

В селі Вербівка Коростенського району Житомирської області сталася масштабна пожежа в приватному будинку, в результаті загинуло троє дітей. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що матір дітей дістала опіки і була госпіталізована до медичного закладу.

Рятувальники розповіли, щоб повністю ліквідувати пожежу, знадобилося майже півтори години, адже будинок був охоплений полум'ям.

"Гасити пожежу надзвичайникам допомагали вогнеборці місцевої пожежної охорони з двох сіл, проте аби повністю її ліквідувати знадобилося майже півтори години", - йдеться в повідомленні.

Надзвичайники назвали причину загорання - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Вони закликають українців дотримуватися правил та слідкувати за малолітніми дітьми.

Нагадаємо, що в результаті пожежі на Закарпатті троє людей втратили життя, серед загиблих - двоє дітей. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат будинку виявили тіла чоловіка 1944 року народження, та двох дітей, які народилися у 2017 та 2016 роках.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у тимчасово окупованому Луганську в ніч на 4 грудня дрони вдарили по нафтобазі. В результаті цього виникла пожежа.

Головне