У керівника одного з ТЦК на Вінничині забрали квартиру у новобудові

У керівника одного з ТЦК на Вінничині забрали квартиру у новобудові

У керівника одного з територіальних центрів комплектування у Вінницькій області за рішенням суду було вилучено квартиру у новобудові. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

У відомстві зазначили, що квартира була придбана за кошти, походження яких було незрозумілим.

"САП домоглась стягнення в дохід держави квартири в новобудові, що належить керівнику одного з ТЦК на Вінниччині.

29 серпня 2024 року колегія суддів ВАКС задовольнила позов прокурора САП про визнання необґрунтованим активу на суму понад 1,9 млн грн та стягнення його в дохід держави, що належить керівнику одного з об’єднаних міських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Вінницької області (ОМТЦК)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, керівник ТЦК дав доручення своєму близькому родичу придбати квартиру у новобудові у передмісті Вінниці вартістю понад 1,9 млн грн. Коли актив було виявлено, прокурор звернувся до суду з позовом про його стягнення у дохід держави.

"Заслухавши доводи сторін, суд погодився з позицією прокурора САП та задовольнив позов у повному обсязі. Рішення суду може бути оскаржене протягом 30 днів з дня складання його повного тексту", - зазначили у САП.

Як повідомляли "Ми-Україна", збройний напад на обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки стався у ніч на 27 серпня в Луцьку. Невідомий відкрив вогонь по посту охорони під час комендантської години, внаслідок чого було поранено старшого солдата.

Головне