У Калузькій області рф три безпілотники влучили у нафтозавод

У Калузькій області рф три безпілотники влучили у нафтозавод

Три безпілотники впали на території заводу нафтопродуктів у Новошахтинську Ростовської області, його робота призупинена. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

У Калузькій області зафіксували влучання у нафтопереробний завод. Губернатор регіону заявив, що "все збили, руйнувань немає".

А у Воронезькій області дрони атакували військовий аеродром.

"За уточненою інформацією, внаслідок роботи чергових систем РЕБ, БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів. Загиблих і поранених немає. Технологічні об’єкти підприємства зупинені. Наслідки уточнюються", — наголосив Голубєв.

Вночі сили ППО у Дзержинському районі області придушили чотири БПЛА, постраждалих та руйнувань інфраструктури немає.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді, вранці у п’ятницю, під час оголошеної владою ракетної небезпеки, знову пролунали вибухи. Після них у небо піднявся стовп диму.

У місті подекуди щось гримить, гримить та вибуха. У Міноборони рф вже заявили, що ЗСУ атакувала місто "Вампірами". А росЗМІ пишуть, що у регіоні за вчора загинули двоє росіян і щонайменше 19 постраждали.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Бєлгородській області заявили про обстріли низки населених пунктів у ніч проти 14 березня та вранці. В атаці місцева влада звинуватила Україну. Про це повідомив губернатор регіону Вʼячеслав Гладков.

 

Головне