У Кабміні анонсували заходи для підтримки українських виробників

У Кабміні анонсували заходи для підтримки українських виробників

Кабінет міністрів України готує заходи для підтримки українських виробників. Про це повідомив очільник українського уряду Денис Шмигаль.

Він наголосив, що купівля товарів вітчизняного виробника це робочі місця та податки у бюджет, а також посилення армії та внесок у перемогу.

"Провели нараду з Мінекономіки, Мінфіном, народними депутатами, представниками Офісу Президента. Готуємо нові заходи для підтримки українського виробника", - зазначив український премʼєр.

Водночас він додав, що у поточному році на стимулювання економічної активності та допомогу українським підприємцям буде виділено понад 40 млрд гривень.

"Інвестуємо у створення нових МСБ через грантову програму єРобота. Розширюємо пільгове кредитування. Створюємо нові індустріальні парки. Запускаємо більше проєктів страхування інвестицій від воєнних ризиків. Будуємо нову експортно-орієнтовану економіку", - наголосив Денис Шмигаль.

Як повідомляли "Ми-Україна", Кабінет міністрів опублікував новий Порядок перерахунку вартості комунальних послуг за період їх надання у неповному обсязі або недостатньої якості.

Головне