У Єврокомісії відреагували на скандальну заяву Папи Римського

У Єврокомісії відреагували на скандальну заяву Папи Римського

У Єврокомісії прокоментували заяву Папи Римського Франциска, що Україні слід мати "відвагу білого прапора" для мирних переговорів з рф.

Речник відомства Петер Стано, заявив, що питання про те, чи настане мир, зараз перебуває в руках однієї людини – путіна, який продовжує щодня вести війну.

"Ми хочемо справедливого миру. Миру, який бере до уваги жертву війни, а це Україна", – зазначив Стано.

Питання про те, чи настане мир, зараз перебуває в руках однієї людини – Влодимира Путіна.

Нагадаємо, глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук прокоментував скандальну заяву Папи Римського про "білий прапор". Про це повідомляє пресслужба УГКЦ.

"Україна зранена, але нескорена! Україна змучена, але вона стоїть і вистоїть! Повірте мені, нікому й на гадку не спадає здатися. Навіть там, де сьогодні ідуть бойові дії; послухайте наших людей в Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові, Сумах!" – заявив глава УГКЦ Святослав Шевчук під час зустрічі з українською громадою у Нью-Йорку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Всеукраїнська Рада Церков відреагувала на слова Папи Римського для України "підняти білий прапор". Про це вони повідомили у заяві.

"Ми щоденно молимося за мир. За повернення наших бійців з фронту, заручників з полону, біженців з чужини. За порозуміння між народами і зцілення ран, нанесених війною. Але, здатися на милість цього ворога - це не про мир. Це про перемогу рабства над свободою, мороку над світлом, про зверхність права сильного над силою права", - йдеться у повідомленні.

Головне