У Японії через наближення тайфуну "Ампіл" скасували 650 авіарейсів

У Японії через наближення тайфуну

У Японії через наближення тайфуну "Ампіл" скасували близько 650 авіарейсів. Також призупинили усі рейси швидкісних потягів між Токіо та Нагоєю, інформує Kyodo News.

Відомо, що тайфун "Ампіл" зафіксували приблизно за 120 кілометрів на північний схід від острова Хатідзьо, який розташований на південь від столиці Токіо. За даними метеорологічного агентства, тайфун рухається на північ зі швидкістю 15 км на годину. Пориви вітру досягають 216 км за годину.

"Японські авіаперевізники Japan Airlines і All Nippon Airways оголосили про скасування приблизно 650 міжнародних і внутрішніх рейсів до і з токійського аеропорту "Ханеда" та аеропорту "Наріта", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у префектурі Тіба поблизу Токіо закрили деякі комерційні комплекси.

Нагадаємо, що десятеро людей загинули та ще четверо - отримали серйозні поранення внаслідок двох торнадо, які пронеслися східним Китаєм.

Як писали "Ми-Україна" раніше, потужний тайфун "Гаемі" обрушився на північний Тайвань, спричинивши руйнівні наслідки та загрожуючи подальшими зливами в Китаї. Це найсильніший тайфун, що вразив острів за останні вісім років, з поривами вітру до 227 км/год.

Головне