У ГУР прокоментували звернення Придністровʼя до росії

У ГУР прокоментували звернення Придністровʼя до росії

Звернення "депутатів" невизнаного Придністров'я до росії про захист від Молдови не було результатом, на який чекали у Москві. Про це повідомили у ГУР.

За словами представника розвідки Андрія Юсова, Кремль не отримав бажаного результату, адже чутки про приєднання до рф не підтвердилися.

"Сьогодні, враховуючи ситуацію в "ПМР", нічого не сталося. росія не отримала бажаного результату. У даній ситуації їхні потуги і політичні, і інформаційні - зазнали поразки", - наголосив Юсов.

Зазначимо, що у Москві щодо звернення "з’їзду депутатів" Придністров’я заявили, що розглядають його "з увагою": "Захист інтересів жителів Придністров'я, наших співвітчизників – один із пріоритетів. Усі прохання завжди з увагою розглядаються російськими профільними відомствами", – заявили в МЗС рф.

Нагадаємо, Албанія оголосила про готовність приєднатися до міжнародної групи зі створення спецтрибуналу для росії. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за результатами переговорів зі своїм албанським колегою Іглі Хасані.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вдарили вдень 28 лютого КАБами по селищу Великий Бурлук у Харківській області. Внаслідок атаки загинула шестирічна дитина. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба.

Головне